NORSKE FLAGG NEGLER

Hello!♥

Akkurat nå fant jeg ut at bloggmenyen hadde forandret seg litt ;) Egentlig så likte jeg den nye gveldig godt! Den er jo enkelt å bruke, og man har god oversikt, det er kun en tilvenningssak - men tilbake til overskriften:

I går, da Marielle var hos meg, lagde vi norske flagg negler! Var veldig hyggelig, og vi ble ganske fornøyd med resultatet med tanken på at vi ikke akkurat er proffe. Tok noen bilder, her kommer de:Tok med ganske mange neglelakker vi, selvom vi bare brukte, rød, hvit og blå :P

Etterpå skal jeg natte hos Linnea! Gleder meg! Familien min skal også være med å spise middag da, men de drar hjem på kvelden, også blir jeg igjen ;)

Håper dere også får en kjempefin dag! Blogges!

-aprikose♥

5 kommentarer

sibelbieber

06.04.2012 kl.21:57

Koselig da!

Utrolig fin blogg! hvordan kamera bruker duu? <3

Anna

07.04.2012 kl.03:04

Utroolig kult. Kjempe fin blogg !! <3

misskuleastrid

07.04.2012 kl.14:44

det ble sykt fint ! :)
Tusen takk alle sammen!<3

Sibel: Kan lage eget innlegg om det! :D<3

Marielle

11.04.2012 kl.09:03

sykt fin blogg jentami <3

du er flink til å ta bilder og skrive også! <3

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits