HJEMME IGJEN

God morgen!♥

Nå har jeg kommet hjem fra farmor. Har vært utrolig koselige dager der, men litt mye kjøring da.. Som sagt dro vi først opp til farmor på mandag. Da det ble tirsdag dro vi til Lillehammer for å besøke oldemoren min, og kjørte tilbake til farmor samme dag. I går dro vi altså hjem, og nå sitter jeg her i senga og drikker kakao ;P

Har desverre ikke tatt bilder hos farmor, men siden jeg skal treffe Marielle etterpå blir nok noen bilder alikevel. Ønsker dere alle en kjempefin dag! :)


Hahah! Random..bilde fra Hellas :P

Ha det fint!

-aprikose♥

Én kommentar

misskuleastrid

05.apr.2012 kl.13:08

koos da :)

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits