LITT AV HVERT

Hello!♥

I går sa jeg jo at jeg skulle skrive innlegg like etter at jeg postet det andre, men det gikk ikke å komme inn på blogg.no, så fikk ikke skrevet. Jeg har som sagt ikke blogget på lenge nå, og det er bare SÅ typisk at det ikke funker når jeg faktisk skal begynne igjen..jaja - Nok klaging :)

I dag har jeg egentlig bare hatt en skikkelig daffedag. Litt deilig det og, skal jo slappe av i ferien. Har gått en liten tur da, noe som faktisk var veldig deilig :) Ellers har jeg vært hjemme og snakket med venner. Akkurat nå sitter jeg i den blå sofaen og spiser potetgull og godteri, kjenner jeg blir skikkelig hyper...ikkje bra...

I morgen skal jeg til farmor! Lenge siden jeg så henne, så gleder meg veldig! Når jeg lagde denne bloggen var jeg faktisk på besøk hos henne. Tror nok det er et år siden nå. Husker jeg skrev at jeg spiste vafler og sånn, hehe :) Godt da!

Har ikke tatt noen bilder i dag, men slenger inn noen av de som ble tatt i går:Håper du får en kjempefin påskeferie videre, så blogges vi mer i morgen!

-aprikose♥

2 kommentarer

Nå fikk jeg lyst på iis! :-DD

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits