Vinterferie / Bilder / Hverdag

Hallo dere!♥

Lenge siden nå! Følte derfor for å blogge litt. Det er mye som har skjedd den siste tiden, og på toppen av det hele er det vinterferie! Endelig kan man sove lenge, være oppe uten å tenke på skole dagen etter, og bare slappe av... Føler jeg har gjort mye allerede. På lørdag kveld dro Emily og jeg for å svømme. Det var kjempekoselig, håper vi gjør det snart igjen. På søndag var Marielle og jeg på kino og så "This means war", en film som var utrolig artig! På mandag dro Marielle og jeg til byen, og Mikaela ble også med. I dag har jeg vært ute på tur og litt mer, og nå går resten av dagen ut på å slappe av - og spise sjokoladekake da!

Fikk tatt noen bilder fra turen i dag:

    Jepp, en "isfoss" !

    Pent på vinteren og, men helt herlig på sommeren!


Da vi kom fram måtte vi selvfølgelig ha et rekesmørbrød!
Søt liten fugl da :))

Håper du likte bildene! Dette var en kjempekoselig tur!

I morgen skal jeg kanskje til byen med Marielle, Stine og Emily. Etter det blir det bowling med Marielle og Karina. Gleeder meg! :)) Håper dere også får, og har hatt, en kjempefin dag!

-Hva har du gjort i dag?
-Er det deilig med ferie eller?

-aprikose♥

Én kommentar

Linnea

22.feb.2012 kl.18:59

Endelig blogga du !!!<3

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits