Lenge siden sist!

Hei dere!

Som overskriften sier har jeg ikke blogget på en god stund. Siden skolen har startet har jeg vært opptatt med klassevenner og lekser. Har heller ikke tenkt til å være helt i 100 med bloggen, fordi jeg vil fokusere på andre ting som er viktigere. Men, jeg kommer fortsatt til å stikke innom bloggen nå og da og poste et nytt innlegg. Tenkte bare å si dette til dere.

Ha en kjempefin kveld videre! Vi prates senere!

Bildschirmfoto-2011-05-11-um-02.55.55_large

-aprikose♥

5 kommentarer

Sibel<3

01.sep.2011 kl.22:45

Tusen takk for kommentaren , du trengte ikke!<3

Fint bilde!<3
Tusen takk, Sibel! <33

Linnea :)

10.sep.2011 kl.16:33

Hei madeleine :) Jeg har laget en ny blogg som heter lifeaslinnea.blogg.no håper du vil komentere og følge med på den :)
kjønner at du ikke har så tid, det har ikke jeg heller.

Så nusselig kopp da! er det din? utrolig kul!

PS: Takk for kommentaren på bloggen min!
Hehe, tusen takk selv!<3

Ja, koppen er veldig søt, men den er ikke min.

Tok bildet dra weheartit, det er så mange fine bilder derfra! :)

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits