Har kommet hjem en liten tur, så legger ut noen bilder :)

Hei, hei igjen!

Etter å ha vært på hytta siden fredag har jeg dratt hjem for å sove her en natt eller to. Under dette lille oppholdet har jeg hatt mange fine dager i Vansjø som har bydd på både latterkramper og tårer. Hahah, det hørtes rart ut. Men, nei, tårer har det ikke blitt, men latterkramper, ja! Vi har fått besøk av både tante, kusine, fetter og onkel, og tante blir til fredag. Forhåpentlighvis blir det bra vær i morgen, slik at vi kan ta en tur tilbake. Men selvfølgelig, "borte bra, men hjemme best!"

Jeg svarer ikke på spørrerunden enda, ikke før jeg kommer hjem for 2. gang. Blir heller ikke noe blogging på meg nå, siden jeg drar tilbake på hytta.

Ha en super sommer videre!

-aprikose♥

6 kommentarer

10.aug.2011 kl.18:24

fine bilder :)

Sarah Gikling

10.aug.2011 kl.19:31

fine bilder :c
Fine <33
Kjempe søte bilder! =)

Malgar

15.aug.2011 kl.13:26

Fine bilder ;)

appeple.blogg.no

02.okt.2011 kl.14:27

Peeeeena<3

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits