Vinneren av konkuranse!

♥Hei!

For noen dager siden hadde jeg en konkuranse her på bloggen som gikk ut på å skrive det man likte best ved sommeren, og da kan jeg bare si at vinneren ble ANNA! Gratulerer så mye, Anna!


Anna har en kjempefin blogg med mange bilder og interesante tekster. Hun begynte å blogge 6.juli, og jeg er allerede fast leser. Hun har et bra og "behagelig" design på bloggen sin, og da blir det på en måte lettere å lese innleggene hennes. Så les bloggen til Anna folkens, for den er virkelig fin! Kom inn på bloggen umidelbart ved å trykke HER.

Her er et bilde fra bloggen hennes:Håper du vil lese bloggen til Anna og gi henne en komentar. Da blir hun sikkert kjempeglad!


-aprikose♥

4 kommentarer

Natalie og Mina

22.jul.2011 kl.13:31

Gratulerer til henne! Ser ut som en fin konkurranse! :D
Takk for at du sendte inn spørsmål til spm. runden vår <3

Janne Kristine

23.jul.2011 kl.01:07

sv: tusen takk :D

og gratulerer til henne!

misskuleastrid

23.jul.2011 kl.10:57

kuult

CAROLINECF

26.jul.2011 kl.12:57

Gratulerer til hun! hun tok kjempe fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits