Konkuranse! :)

Hei hei!

Nå skal jeg ha en liten konkuranse her igjen, og den går som følger:

Du skal kun si hva du liker best ved sommeren. Dette gjør selvfølgelig at du vinner en premie, og det er: Jeg leser bloggen din fast i en hel uke, du blir andbefalt på bloggen min, og du får 5 komentarer på de 5 siste innleggene dine. Kommer også til å tipse venner om bloggen din.

Trekker ut en vinner 20/7. Håper mange vil delta! :D

-aprikose♥

5 kommentarer

Vegard & Stian

12.jul.2011 kl.23:14

Fin blogg :)

Mette343

12.jul.2011 kl.23:21

Jeg liker best at vi kan bade hver dag å men kan sole oss og ha skoleferie. Komitere på www.Mette343.blogg.no fin blogg

Nhhhi

14.jul.2011 kl.00:15

Jeg liker at vi har skolefri og kan være mer med venner og familie<3!!!!!!!

Håper jeg vinner da Madeleine<3

appeple.blogg.no

15.jul.2011 kl.00:26

Jeg liker å være lenge våken og søve i telt med venner . Det er også gøy å være lenge på stranda å bade uten å tenke på lekser , prøver og skole :P Jeg får også mye tid til å bli kjent med tante barnet mitt . Vi pleier å være ute med båten også som er ganske hyggerlig :)

AnNa

16.jul.2011 kl.10:21

Det jeg liker best ved sommeren er når du får sommer følelsen i deg, og kan spise masse is og ligge ved bassenget når man er i Spania! <3

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits