Stine på overnatting :)

Hei!

For to dager siden overnattet Stine hos meg. Det var kjempekoselig, og vi gjorde mye fint sammen. Hadde også en "gammel photoshot" ute i hagen som du kan se under. I tilegg sov vi i telt, og vi var oppe til klokka var 06:00... Ble liksom ikke trøtt dagen etter, hehe! Men det er jo lov i ferien! Spise masse godt og drakk mye brus. Håper det blir like koselig neste gang!♥


Nydelige Stine ♥


Stine♥


Kjempeglad i deg!


Jeg som kaster paraplyen opp :P

Som jeg har sagt har det vært en kjempefin dag med Stine, og jeg gleder meg til jeg ser henne igjen. Kjempeglad i deg Stine!

Ha en kjempefin kveld videre!

-aprikose♥

4 kommentarer

stine <3

08.jul.2011 kl.21:41

ja det var kjempe fint og jeg gleder meg til neste gang <3 :D

AnNa

09.jul.2011 kl.15:10

Kjempe fine bilder, Madeleine!<3

Linnea :P

10.jul.2011 kl.15:54

Jeg har en konkuranse på bloggen min du må sjekke ut
utroolig fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits