Hei på deg!! :)

Hallo!

Litt lenge siden sist nå, sorry... Har vært ganske opptatt, og har ikke blogget mye. Men tusen takk til dere som leser bloggen min, jeg setter så utrolig stor pris på det! Jeg skal også prøve å blogge minst ett innlegg hver dag, kanskje flere♥

I dag har jeg vært på "marinemuseet" i Horten med skolen. Det var veldig hyggelig, men litt sånn "masete" også. Men jeg koste meg masse med venninnene mine, og vi fikk gjøre mye fint. Vi var blant annet inne i en gammel ubåt som ble brukt i krigen, og vi fikk se mye fint på museet. Det var litt trangt inne i ubåten da, men det gikk veldig bra også. Gøy å endelig se hvordan det er i en ubåt! Jeg tok også bilder, men kameraet mitt vil ikke legge de inn nå, så jeg legger dem ut i neste innlegg. Men jeg slenger inn noen bilder jeg tok i går:


Øyet mitt med fine maskararester under seg :)Hallo!

Ja, dette var et innlegg med mye skrift, men jeg legger inn bilder fra marinemuseet i morgen.

Sov godt når dere legger dere!
Klem fra aprikose!

-aprikose♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits