Heei!

Hallo dere!

Dette har vært en fantastisk helg! I dag har jeg vært på Hvaler med familien, og på fredag nattet Linnea her. Hun kom til meg fordi foreldrene våre var ute og spiste sammen. De kom ikke hjem før halv tre på natten, men vi syntes jo bare det var gøy å være hjemme alene såå lenge. Vi koste oss bare med godteri, singstar, brus og TV. Også tok vi jo noen bilder da :)


Koste oss med singstar :)


Også sang vi jo bare verdens kuleste sang da, eller?


Snille Linnea som tok med solo :D


Også et bilde av Linnea og meg♥


Nydelige Linnea! Kjempeglad i deg!♥

Ja, som sagt har dette vært en fantastisk helg! Kost meg mye med familien og Linnea, og håper jeg ser henne igjen snart. Les forresten bloggen hennes HER.

Ha en kjempefin kveld videre!

-aprikose♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits