Hva kan jeg gi i gave?

Hallo!

Først og fremst vil jeg bare si unnskyld for veldig dårlig blogging nå for tiden, dårlige bilder og dårlige innlegg. Skal prøve å blogge litt ordentelig igjen, så håper du  vil følge med!

Det er sånn at foreldrene mine snart har bursdag, og jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gi dem i gave.. Folk sier jo at den beste gaven er den man lager selv, men i så fall trenger jeg ideèr til ting jeg kan lage. Har prøvd å tegne en disney tegning, men må jo ha med noe mer.


Den ble ikke så veldig fin, men hvis du vil kan du jo si om den mangler noe eller noe sånt, som jeg kan tegne i tillegg.

 
Også lagde jeg en lysestakeeske ting, hehe. Neida, jeg lage radioen bak, hahah, Neida...

Men kan du hver så snill å gi meg noen tips til noe mer jeg kan lage?

Ha en kjempefin dag videre!

-aprikose♥

Én kommentar

Karoline ;)

07.jun.2011 kl.21:14

Du er syyykt flink til og tegne ;) har dessverre ikke noe og komme med ;( <333333333333333333333

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits