Jeg ønsker meg disse tingene:

Hallo!

Har sett at så mange har en sånn "jeg ønsker meg" på bloggen sin, så tenkte å ha det jeg også :)Så dette er det jeg ønsker meg. Det ble litt utydlig bilde da, æsjjj, jaja...

Er fortsatt litt syk, men heldighvis føler jeg meg litt bedre i dag. Det hjalp nok å være inne i varmen i hele går, selv om det var litt kjedelig. Jeg skal i hvert fall på skolen i morgen, sånn at jeg får tatt den halvdagsprøven. Vi har hatt halvdagsprøver i matte og engelsk, og i morgen skal vi ha i norsk. Håper det går bra!

Ha en kjempefin dag videre!♥

-aprikose♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits