Hei!

Hei♥

I dag har jeg vært hjemme fra skolen.. Følte meg så dårlig med vondt i hode, dårlig mage og kvalmhet, så ble hjemme. Akkurat nå har jeg ikke så veldig vondt i hode, så klarte å sitte litt på datan og blogge, slik at jeg får skrevet et innlegg i dag også. Men siden jeg var hjemme i dag har jeg heller ikke gjort så mye mer enn å ligge i senga og være kvalm, så vet ikke helt hva jeg skal blogge om. Men for å lysne opp dagen litt kan jeg jo gi dere en vits:


 Stakkars mann, sa psykiateren. Kan du fortelle meg hvorfor du drikker så mye?
- Jeg skal forsøke å forklare det hele, sa pasienten.
- Jeg ble forelsket i en enke som hadde en voksen datter. Jeg giftet meg med enka, og en stund senere giftet min far seg med min stedatter. Derfor ble min kone og jeg svingerforeldre til min far. Etter en stund fikk min stemor, altså min kones datter, en sønn. Og den gutten ble naturligvis min bror, ettersom han er min far's sønn. Men, han er også sønn til min kones datter, og derfor ble min kone guttens bestemor og jeg ble bestefar til min bror. Så fikk min kone og jeg en gutt, og han ble min fars svoger. Min sønns stesøster er jo da også hans farmor - ettersom min far en hans farfar. Min far er altså mitt barns svoger, ettersom hans søster er fars kone. Jeg er altså bror til min egen sønn. Sønnen min er min farmors nevø og jeg er farfar til meg selv. Jeg er bror til min far og samtidig både sønn og far til ham. Min kone er min stemor, mor, svigerinne og stedatter. Jeg er far og sønn til meg selv!
- Bare fortsett å drikk du, sa psykiateren.
 Hahah, morsom vits det der! :)

Sorry for mye skriving i dette innlegget, har jo ikke tatt noen bilder i dag, men det kommer flere i morgen, regner med at jeg er frisk til da. Ha en fin kveld videre uansett!-aprikose♥

4 kommentarer

morsom;)

Trude,

14.mai.2011 kl.23:36

god bedring vist du er syk da :)

agneserikagl

14.mai.2011 kl.23:42

fin blogg :)
Tusen takk dere! <3

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits