Jeg skal til Barcelona!

Hei på dere!

Akkurat nå sitter jeg her og er så utrolig glad, skal nemlig til Barcelona! Skal faktisk dra på 17. mai, men rekker å gå i tog først. Husker ikke hva stedet heter, men det er like ved stranda. Det blir deilig å bade igjen etter en iskald vinter!


Bade...

Bade mer...


Palmer :)

Jeg kommer ikke til å blogge når jeg er i Barcelona, men håper dere vil følge med på bloggen når jeg kommer tilbake. Men skal jo ikke si hade til dere enda, drar ikke før 17. mai. Så vi blogges masse før det! :)

Håper dere har hatt en fin dag!
Kos dere videre!

-aprikose

2 kommentarer

smilekarol1ne.blogg.no

13.mai.2011 kl.21:13

Heldiggris <3
Hehe, tusen takk! <3 :)

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits