Hvaler bilder

Hello!

Nå har jeg kommet hjem fra Hvaler, så det ble jo ganske mange timer ute. Det var like fint der som sist gang, både i skogen og på strendene, men orket ikke å bade da. Det blåste jo også litt kjølig i dag, så hadde nok bare blitt forkjølet uansett. Men har tatt noen bilder, her er de:


Det er så fiiint her!


Veldig pen natur!


Gleder meg til å bade her igjen!


Ganske høye fjell her!


Guttormsvauen♥


Solen titter frem bak trærne♥

Etterpå skal jeg egentlig ikke gjøre noe spesielt, men i morgen skal jeg kanskje på besøk til kusinen min, så det blir nok koselig. Håper dere har hatt en fin dag, blogger mer senere! ♥

-aprikose♥

2 kommentarer

lindamariiee

24.apr.2011 kl.22:20

Fine bilder :)
Tusen takk! <3 :)

Skriv en ny kommentar

Aprikose, komenterer alltid tilbake

13, Rygge

Hei på dere! Bak "aprikose.blogg.no" sitter det en glad og livlig jente som heter Madeleine. Jeg er 13 år, og blir 14 den 17. november. På fritiden tar jeg bilder og er sammen med venner og familie. Har sunget i kor i ca 10-11 år, men nå spiller jeg kun piano. Elsker å blogge, og blir kjempeglad for alle som leser og alle som skriver hyggelige kommentarer. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, og slenger inn outfits og anbefalinger en gang i blandt. Og husk: Kommenterer du, får du selvfølgelig en kommentar tilbake! Legg meg gjerne til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits